A következő két hétben két nagyon fontos kiemelt versenyre kerül sor Kistelken és Nyíradonyban

Kistelken a Városi Sportcsarnokban február 26-án rendezik meg a junior II latin ranglista versenyt és az országos standard ranglista versenyt is.
Klubunkat junior II kategóriában Molnár Ádám és Paróczai Rebeka, Perei Péter és Sárközi Noémi képviseli. Felnőtt standard kategóriában Gombkötő Imre és Malina Andrea áll rajthoz.További információ ITT a Pro-Art TSE honlapján érhető el

A kistelki ranglista versenyt követő héten a hatodik alkalommal kerül megrendezésre az új szabály szerinti Kelet-Magyarországi Régiós Bajnokság.

A fiatalabbak kedvéért némi magyarázat e hírhez.
Nagyon régen a hetvenes és nyolcvanas években is rendeztek úgynevezett területi bajnokságokat. Ezek osztályok szerint kerültek megrendezésre különböző helyszíneken. Az egyes osztályok területi bajnokságain helyezést elértek indulhattak az adott osztály országos bajnokságán. Sok vita és szabály módosítás után a mostani korszerűnek tekinthető szabályzat nyert teret, amely megtartotta a régió - ma ez már nagyon korszerű EU komform fogalom - szintű bajnoksági rendszert. Itt minden osztály és korosztály képviseltetheti magát. Lényeg a versenyzési lehetőség és az eredményesség. Az itt elért eredménytől függetlenül mindenki indulhat a korosztálya bajnokságán.

Lássuk az eddgi helyszíneket
2000 Szentes
2001 Szeged
2002 Kiskunhalas
2003 Kecel
2004 Kalocsa
2005 Nyíradony, Harangi Imre rendezvénycsarnok.


További információ és részletes versenykiírás ITT a Valcer Táncstúdió honlapján érhető el.

A portál tartalmában való kereséshez adjon meg egy szót, vagy kifejezést

TÁMOGATÓINK