Huszonnégy évvel ezelőtt, a negyedszázados jubileumunkat követően indítottuk el első honlapunkat [Az első ősi honlap (1998/1999)]. Ez évben ismét egy kerek évfordulóhoz érkeztünk el. 50 éves lett táncklubunk. Ebből az alkalomból korszerűsítettük a honlapunkat, immár egy ötödik generációs kiadással. Nemcsak a dinamikus portál-motor korszerűsödött, hanem a felülete is. A modern reszponzív megjelenítő felület alkalmazkodik a különböző eszközökhöz (PC, Tablet, Mobil telefon), így azokon jól áttekinthető lesz a kívánt tartalom.

Reméljük, hogy a Joomla 3.10-es motorral kellően gyors, a Gantry 5. generációs Theme Framework felületével és folyamatosan bővülő tartalmunkkal kedvelt virtuális látogatási pont lesz a táncot kedvelőknek. Természetesen a honlapunk mellett további információkat és médiatartalmakat találnak a Facebook oldalunkon és YouTube csatornánkon is.

Szeretnénk, ha a honlapunkkal továbbított küldetésünk még több érdeklődőt vonzana a tánctermeinkbe. Bízunk benne, hogy 2022. nemcsak egy jubileum éve lesz, hanem ennek a fél évszázad értékeinek a tovább építése.

Szeretettel várunk mindenkit oldalunkon és tanfolyamainkon, folyamatosan működő csoportjainkban és rendezvényeinken is.

2005 januárjában indítottuk el táncklubunk dinamikus portál motorra épülő honlapját. Ahogy azt már korábban is megírtuk első honlapunkat 1998-ban indítottuk el. Az akkori technológia, a statikus honlap, 2005-re már túlhaladottá vált. Klubunk egyik legtermékenyebb, legsikeresebb és legeredményesebb évtizedének elején elindítottuk a mai korszerű dinamikus honlapunkat. Az egy évtized során nagyon sok hírt és információt, képet, zenét és videót, hazai és külföldi esemény történetét osztottuk meg a látogatóinkkal. Kérjük, hogy továbbra is kísérjék figyelemmel honlapunkat.

 

15 éve indult az első honlapunk. Ez alatt az idő alatt saját elhatározásunkból már négyszer fejlesztettük az oldalunkat. Az egyszerű statikus oldaltól a mai korszerű dinamikus szájtig négy generáción jutottunk el. 1998 és 1999-ben az első két honlapunk verzióit az MS FrontPage editorával készítettük. 2004 végére a látogatói igények és a nagyon sűrű programok miatt, eljutottunk oda, hogy a PHP Nuke CMS rendszerre kellett váltanunk. Ez az akkori igényeknek jól megfelelt és korszerűnek volt mondható. Az internetes gyors elterjedése és újabbnál újabb szolgáltatások megjelenése miatt 2009 végén ismét váltanunk kellett. Ekkor az új vezető megoldást, a Joomla motort vettük használatba úgy, hogy a korábbi tartalmakat teljes egészében át tudtuk tölteni.

A portál tartalmában való kereséshez adjon meg egy szót, vagy kifejezést

TÁMOGATÓINK