Július elsején pirkadatkor érkezett haza versenyző csapatunk az olaszországi Cerviából. Az út fárasztó volt, de életreszóló élményekkel teli. A verseny szinvonalas és tanulságos volt, s az elért eredményeinkkel sem vagyunk elégedetlenek. Röviden: nagyon jó volt, megérte elmenni és szívesen elmegyünk máskor is.
Eredményeink:
Deák András és Andor Barbara a gyermek mezőnyben hetedik lett a latin táncokból és tizenötödik a standard táncokból. A latin versenyben két 'x' kellett volna csak a döntőbe jutáshoz. A standard táncokból annak ellenére, hogy az utolsó helyet tudták megszerezni mégsem tűntek el a mezőnyben. Nagyon jó színvonalú volt a gyermek verseny.
Czeglédi Dávid és Andor Niki a junior versenyben negyvennegyedik lett ötvennyolc párból, míg a juniorII versenyben negyvennyolcadik ötvenhat párból.
Ebben a mezőnyben Molnár Ádám és Paróczai Rebeka tizenharmadik, illetve tizenhetedik helyezést érte el.
Perei Péter és Sárközi Noémi az A osztályos latin ifjúsági versenyen tizennegyedik lett harminckét párból. Az ifjúsági open versenyen pedig negyvennegyedik hetvennégy párból.
Gratulálunk a táncosoknak!


A versenyző csapat az indulás éjszakáján


Deák András és Andor Barbara


Molnár Ádám és Paróczai Rebeka


Czeglédi Dávid és Andor Nikola


Perei Péter és Sárközi Noémi

A csapat június 24-én éjjel utazott el és július elsején a hajnali órákban érkezett haza. Ez alatt az idő alatt sokszáz jó kép is készült. Hamarosan a Képtárban is megtalálhatók lesznek.


A 23. Feinda Italian Open hivatalos honlapja. Az eredmények itt tekinthetők meg

Megyeri Csabi Margaret Redmonddal, az egyik angol sztár-trénerrel beszélget


Délelőtti bemelegítő edzés


Táncverseny közben


Jutott id? a tengerparti pihenésre is


Hazafelé jövet szakítottunk időt egy kis velencei városnézésre

A portál tartalmában való kereséshez adjon meg egy szót, vagy kifejezést