Kiemelt eseményekPontosan tíz éve már annak, hogy évente vezetünk egy házi ranglista táblázatot. Év végén - általában a Rumba Bálon - megjutalmazzuk az első hat helyezettet. A díjak valamilyen értékes tárgyjutalmak, pénzdíjak vagy a zánkai táborozások részbeni vagy teljes költségátvállalása. Már 1997-ben is a legeredményesebb pár egy szlovéniai tánctáborozást nyert.
2005-ben olyan sok jó eredményt értek el a párjaink, hogy az egyesület vezetése az első három helyezettnek ismét egy rangos külföldi verseny utazási, szállás és nevezési díj költség támogatást adományozott az elmúlt évi Rumba Bálon. A díjazottak: Deák András és Andor Barbara, Molnár Ádám és Paróczai Rebeka, Perei Péter és Sárközi Noémi. Ők a valóban rangos és népszerű cerviai (Olaszország) FEINDA Italian Open táncversenyen vehetnek részt.
Csatlakozott a díjazottakhoz még Czeglédi Dávid és Andor Nikola valamint a gépkocsivezetést vállaló néhány szülő és hivatalos kísérő. A díjazottak a nyereményükkel arányos mértékben, míg a többiek a teljes rájuk eső költség átvállalásával vesznek részt a túrán.


Deák András és Andor Barbara


Molnár Ádám és Paróczai Rebeka


Czeglédi Dávid és Andor Nikola


Perei Péter és Sárközi Noémi

A csapat június 24-én éjjel utazik el és július elsején a hajnali órákban érkezik haza.


A 23. Feinda Italian Open hivatalos honlapja


A versenyek rajlistái és az időbeosztásai a következő oldalon érhetők el.

A 23. Feinda Italian Open teljes startlistája

A 23. Feinda Italian Open időbeosztása (forgatókönyv)

A portál tartalmában való kereséshez adjon meg egy szót, vagy kifejezést