Augusztus 18-án este a hagyományos gálaműsorral befejeződött a XI. Zánkai Gyermek- és Ifjúsági Táncfesztivál valamint Társastánc Diákolimpia. A korábbi évekhez hasonlóan idén is remekül szerepeltek táncosaink.

Ebben az évben két arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet valamint két-két hatodik és hetedik helyezést értünk el. Külön büszkék vagyunk a kezdő táncosainkra, akik annak ellenére, hogy már az első fordulókban elbúcsúztak nagyon szépen felkészülve mentek el a táncversenyre.

És most lássuk az eredményeket.Deák András és Andor Barbara gyermekI standard és latin kategóriában egyaránt elsők lettek. Ezen túl a szuperdöntőben standard táncokban második helyezést értek el. Latin táncokból pedig különdíjat kaptak.

Molnár Ádám és Paróczai Rebeka E juniorII korosztályban standard táncokból hatodik helyezést értek el.Filimon Miklós és Kéri Katalin E ifjúsági latin kategóriában szintén hatodik helyezést értek el.Perei Péter és Sárközi Noémi C juniorII standard kategóriában ezüst-, míg B juniorII latin kategóriában bronzérmet hoztak haza.Gratulálunk a döntős helyezést elért párosainknak.

Menj Tovább... az újabb képek és információk megtekintéséhez.

További képek a versenyekről és versenyzőinkről.

A portál tartalmában való kereséshez adjon meg egy szót, vagy kifejezést

TÁMOGATÓINK