Igéretünkhöz híven további információkkal szolgálunk április első hétvégéjének eseményeiről

Április 2-án (szombaton) Győrben a Magvassy Sportcsarnokban rendezte meg a Dimenzió TSE a korosztályos Latin Magyar Bajnokságot és a Standard Nemzeti Bajnokságot. A rendezés kiváló volt, forgatókönyv szerint és egyébként is jól haladt a verseny.

Az előző hírben már jeleztük a fontosabb eredményeket. Azok a párok akik nem jutottak tovább - vagy a döntőbe - sem búslakodhatnak, mert nagyon kiválóan táncoltak. Néha elgondolkodik az ember, hogy vajon mit néznek néha a pontozók?

De most lássunk egy-két képet és rövid információt is.


Kulik Andor és Lázár Rebeka 27 párból a nyolcadik helyen végeztek (Andor betegen versenyzett) Az 5-6. helyen négy párnak széttáncolással kellett eldöntenie, hogy ki érdemes a döntőbe jutásra. Andorék a negyedikek lettek és így érték el a nyolcadik helyet. Gratulálunk, mert betegen is megtettek mindent a jó eredményért.


Nemes Dani és Csatári Anita (balról) valamint Csüllög Ákos és Mészáros Réka (jobbról) "fiatal" versenyzőként vettek részt ezen a nagy versenyen. Technikai tudásban nem maradtak el sok továbbjutott pártól, de még meg kell tanulniuk "eladni" magukat.


Gombkötő Imi és Malina Andi a Standard Nemzeti Bajnokságon az elődöntőbe jutottak és a 19. helyet szerezték meg.

Április 3-án (vasárnap) a versenyző csapat ketté vált, mert Molnár Ádám és Paróczai Rebeka valamint a Mészáros testvérek Brnoba vették az utat. Perei Peti és Sárközi Noémi viszont Tököl felé vették az irányt, hogy csatlakozzanak Csapó Lacihoz és Fónagy Zsófihoz, akik a C osztáylos Országos Bajnokságon, illetve a Junior II Latin Ranglistán versenyeztek.

A Brnoban versenyzőkről készült képeket még nem sikerült leszedni Rebus fényképező gépéről. Amint sikerül levenni úgy azonnal közzétesszük a legjobbakat.

Az eddigikészült képeket megnézhetitek a képtárban

Fotó: Megyeri László

A portál tartalmában való kereséshez adjon meg egy szót, vagy kifejezést

TÁMOGATÓINK