Március közepének hétvégéje bővelkedett táncos eseményekben. Két táncversenyen és két táncbemutatón vettek részt táncosaink.

Mint ahogy korábban jeleztük Gombkötő Imre és Malina Andrea meghívásra került a X. Magyar Grand Prix standard mezőnyébe. A szombati versenyen Imre és Andrea szépen helyt állt.

Vasárnap került sor a D osztályos Országos Bajnokságra Tökölön. Czeglédi Dávid és Andor Nikola junior II standard mezőnyben a 9. helyezést érték el. Mészáros Dénes és Diós Judit az ifjúsági standard mezőnyben a 11. helyen végeztek. Timár Alex és Kakati Edit ifi latin kategóriában az elődöntőben zárták a versenyt.

A versenyek mellett két fellépésre is sor került. Szombaton a Fazekasi Vadásztársaság estélyén lépett fel nagy sikerrel Deák András, Andor Barbara, Palercsik Dávid, Sztankó Nanetta, Czeglédi Dávid és Andor Nikola.

Vasárnap az endrődi Gazdakör rendezvényén Vaszkó Zsolt, Giricz Annamária, Nemes Dániel, Csatári Anita, Perei Péter és Sárközi Noémi lépett fel hatalmas siekert aratva a nézők körében.

A portál tartalmában való kereséshez adjon meg egy szót, vagy kifejezést

TÁMOGATÓINK