Kiemelt események

Hajdúböszörményben február 12-én a Salome TSE rendezte meg 2005 első Országos Latin Ranglista versenyét és a Junior II tíztánc ranglista versenyt.

A versenyen két párosunk állt rajthoz. A felnőtt latin ranglista versenyen Mészáros András és Mészáros Györgyi, junior II tíztánc versenyen Perei Péter és Sárközi Noémi.
A Mészáros testvérek első kiemelt versenyükön szépen helyt álltak és nagyon kevéssel maradtak le az elődöntőbe jutásról.A junior II korcsoportban Perei Peti és Sárközi Noémi döntőbe jutott és 4. helyezettek lettek. Peti és Noémi a standard táncokból a negyedik helyet míg latinból egyértelműen a második helyet érték el így lett végül összesítésben a negyedi hely.Többek véleménye az volt, hogy az egyik legjobb standardot táncolták és csak azért nem értek el jobb helyezést mert ők "csak" basic koreográfiát táncoltak (lévén C osztályosok és még nincs kész a szabad program)

Délelőtt klubközi versenyekre is sor került. Itt a versenyen indult három párosunkból Filimon Miklós és Kéri Katalin E ifjúsági latin kategóriában győztesek lettek.

A további verseny eredmények a Dokumentációkban, illetve a képek a Képtárban tekinthetők meg.

Fotó: Suba Péter és Megyeri László

A portál tartalmában való kereséshez adjon meg egy szót, vagy kifejezést