Október 31-én Pozsonyban megrendezett Duna Kupa 2009 nemzetközi nyitott táncversenyen Mészáros András és Oláh Dorottya az IDSF Open Latin versenyben a harminckettedik helyezést érte el. Gratulálunk!

[Szisszenet]

Amikor ennek a versenynek az eredménylistáit nézegettük a DanceSport infón, akkor meglepődve tapasztaltuk, hogy klubunk egy másik táncosa és partnere az egyik versenyben az utolsó helyen zárt, annak ellenére, hogy az eddigi eredményeik alapján inkább a döntőhöz közel kellett volna végezniük . Élve a gyanúperrel gyorsan felhívtuk hát, hogy megérdeklődjük a 'fiaskó' okát. Legnagyobb meglepetésünkre a gyanúnkat igazolta táncosunk nagyon jogos felháborodással előadott válasza. Történt ugyanis, hogy ők el se mentek arra a bizonyos versenyre, tehát egy lépést sem tettek a parketten. Ennek ellenére - írd és mondd, mert írásos bizonyíték van rá - kaptak három X-et és így lettek az utolsók a mezőnyben.

Ez sajnos egy igaz történet. Megesett, méghozzá egy IDSF versenyen. Ha ilyen előfordulhat, akkor egyébként mit gondoljanak a táncosok a versenyek tisztaságáról, objektivitásáról, szakmaiságáról és realitásáról?

Ez nagyon fájt, azért is szisszentünk fel!

A portál tartalmában való kereséshez adjon meg egy szót, vagy kifejezést