Kiemelt események

2006-11-19

Hatalmas siker az utolsó versenynapon.
Deák Andriska és Andor Barbi 4. helyen zárták a gyermek latin versenyt! László Csabáék mellett ők a második magyar pár akik Bécsben a döntőben táncolhattak!
További részletek a folytatásban!

 

És most a részletek:

Gyermek latin versenyben 36 párból Deák Andris és Andor Bari 4. helyezett, Kulik Andor és Paróczai Zsófi 19. helyezett. Junior II latin versenyen 57 párból Molnár Ádám és Paróczai Rebus 23. helyezett, Czegléd Dávid és Andor Niki 39. helyezést ért el. A felnőtt standard versenyben Gombkötő Imi és Malina Andi az 55. helyen végzett. Gratulálunk mindenkinek!


Deák Andris és Andor Barbi, Kulik Andor és Paróczai Zsófi


Czeglédi Dávid és Andor Niki, Molnár Ádám és Paróczai Rebus, Gombkötő Imi és Malina Andi


2006-11-18
Táncosaink túl vannak az Austrian IDSF Open versenysorozat második versenynapján is.

A gyerekek standard versenyén Deák Andris és Andor Barbi harmincnégy párból a 24. helyen végzett. Magyarországot csak ők képviselték egyedül! A felnőtt standard rising star versenyen Gombkötő Imi és Malina Andi az 54. helyen végzett 80 párból. A 126 párból álló felnőtt latin versenyen Perei Peti és Sárközi Noncsi a 82. helyen végzett. Gratulálunk!


Deák Andris és Andor Barbi, Gombkötő Imi és Malina Andi, Perei Peti és Sárközi Noncsi

2006-11-17
Megérkeztek az első nap eredményei az Austrian IDSF Open versenyről.

A gyerekek 6 tánc versenyén (Juvenile Combination) harmincnégy párból Kulik Andor és Paróczai Zsófi a 34. helyen Deák Andris és Andor Barbi a 27. helyen végzett. Magyarországot csak ők ketten képviselték. Gratulálunk!


Kulik Andor-Paróczai Zsófi


Deák Andris-Andor Barbi

Az ifjúsági latin versenyen 68 pár indult. Perei Petei és Sárközi Noncsi a 41-42. helyen végzett. Ebben a mezőnyben is két magyar pár versenyzett. Közülük Peti és Noncsi lett az eredményesebb. Gralulálunk nekik is!


Perei Petei-Sárközi Noncsi

Az Austrian IDSF Open hivatalos eredményei itt érhetők el!A gyermek 6 tánc verseny ukrán és az ifi. latin orosz győztes párosa.

A portál tartalmában való kereséshez adjon meg egy szót, vagy kifejezést