Idén ősszel ismét folytatjuk a 2004. tavaszán megkezdett nemzetközi szerepvállalásunkat. November 7-én este nem az edzőteremben, hanem a klubteremben folytattuk a - jó hangulatú és kötetlen beszélgetéssel egybekötött - felkészülést az év hátralévő időszakában esedékes nemzetközi (IDSF) versenyekre.Megyeri László egyesületi elnök ismertette az érintettekkel két kiemelt nemzetközi verseny részletes programját, az utazó párosokat és a részletes nevezéseket.A megbeszélés különösen két versenyt érintett. A november 17-19-e között megrendezésre kerülő Austrian IDSF Open (Bécs, Ausztria) és a december 8-10-e közötti Maribor IDSF Open (Maribor, Szlovénia) versenysorozatokat. Ez utóbbi két versenyen el?ször öt, majd hét pár fog rajthoz állni. A hat versenynapon tizenöt versenyen fog megméretkőzni a hét ifjú párosunk.

A nemzetközi szerepvállalásra ismét a civil alapprogramtól nyertünk támogatást, illetve más szponzort is találtunk céljaink eléréséhez.
A már ismertetett uticélokon kívül a programban szerepel még az angliai UK Open, ahol egy páros fog indulni jövő januárban. 2007-ben terv szerint megvalósul még a Brno IDSF Open és a Slovenian IDSF Open versenysorozat is.A portál tartalmában való kereséshez adjon meg egy szót, vagy kifejezést