2006. június 7-én este hét órakor fáradtan, de szerencsésen megérkeztünk Barcelonába az IDSF Junior II Latin Világbajnokság helyszínére. E hely bizonyára emlékezetes lesz számunkra, hisz párosunk Molnár Ádám és Paróczai Rebeka a hetven párost felvonultató világbajnokságon a nagyon értékes harmincnyolcadik helyet szerezte meg.További részletek a folytatásban és az összes kép a Képtárban található!

Az út kocsival Gyomaendrődről Barcelonába 2250 kilométer. Ezt az utat csak két nap alatt lehetett megtenni egy Milánó melletti éjszakai szállással.Molnár Ádám és Paróczai Rebeka a gyomaendrődi indulás előtti pillanatokban klubunk hivatalos kísérőivel.A versenyzőket Barcelona egyik legelegánsabb szállodájában a Barceló Golf Hotelban szállásolták el.

A VB előtti készülődés és közös utazás a verseny helyszínére.

A VB-n induló két Magyar pár a bevonulás előtt.Ádám és Rebeka elismerő érme.A másnapi IDSF Open versenyen Ádám és Rebeka. Ezen a versenyen ötvenkettő párból a tizenkilencedik helyezést érték el.A vasárnap esti versenyek fénypontja volt a IDSF Latin Grand Slam. Ezen a fantasztikus versenyen Maurizio és Melinda második lett.Hétfőn Barcelonában megnéztük a Sagra Familia templomot, majd..... kipróbáltuk a tengerparti strandolás örömeit is.A hivatalos kísérők és szülők szállása Barcelona egyik külvárosában Rubiban.

Még egyszer gratulálunk a párosunknak és köszönjük a szponzorok önzetlen támogatását azért, hogy táncosaink részt vehettek a világbajnokságon!

A portál tartalmában való kereséshez adjon meg egy szót, vagy kifejezést