Május 9-én este hétkor fáradtan de élményekkel telve érkeztünk haza a szlovéniai üdülőhelyről Izolából, ahol a 2005. évi Slovenian Open nemzetközi táncversenyen vettünk részt.

Nagyon jól éreztük magunkat a három nap során és rengeteg élménnyel, tapasztalattal gyarapodtunk. Táncosaink remekül szerepeltek és kiválóan táncoltak. A sok munka hamarosan beérik és nemzetközi szinten is mérhető eredménye lesz.
Nagy örömünkre Deák András és Andor Barbara gyerek I. korcsoportú párosunk latin táncokban a dobogó legfelső fokától egy hajszálnyira a második helyen végzett.
Junior II. korcsoportban 28 párból a 18. helyen Perei Péter és Sárközi Noémi, 19. helyen Molnár Ádám és Paróczai Rebeka végzett.
Gratulálunk!Versenyző csapatunkDeák András és Andor Barbara (gyerek I)Andris és Barbi a dobogó 2. fokán.Molnár Ádám és Paróczai Rebeka (junior II)Molnár Ádám és Paróczai Rebeka (junior II)Perei Péter és Sárközi Noémi (junior II)Perei Péter és Sárközi Noémi (junior II)Az izolai tengerparton.Az izolai tengerparton.

Fotó: Megyeri László

Menj Tovább... az újabb képek és információk megtekintéséhez

Ma megtaláltam a verseny jegyzőkönyvét a neten Heinz Spaeker honlapján.

Itt megnézhető, vagy letölthető a verseny jegyzőkönyve. (pdf dokumentum)

Az izolai Slovenian Open verseny nagyon szép helyen került megrendezésre. Szép a város és elég kulturált a sportcsarnok is. Egy picit azért mégis csalódtunk a versenyben. Úgy tűnik, mintha nagyobb lenne a neve, mint amit valójában nyújt. Viszonylag kevés nagynevű pár indult. Szerintem rossz volt a tájékoztatás és jó drágák is voltak. Végül azért mégis megérte elmenni. Skufca, Krajcer és jónéhány olasz, ukrán, szlovén, angol pár nyújtott azért élvezetes látnivalót. A táncosok jól érezték magukat nagyon jól is táncoltak a rendkívül erős mezőnyben és hasznos tapasztalatot adott számukra a verseny. Jövőre is elmegyünk ha tehetjük.

A portál tartalmában való kereséshez adjon meg egy szót, vagy kifejezést

TÁMOGATÓINK