December második hétvégéjének péntekén a helyi Kner Imre Gimnáziumban is megrendezték az ilyenkor szokásos és elmaradhatatlan szalagavató ünnepséget. A nagyon régi hagyományra visszanyúló ünnepségnek az elmúlt évtizedben kialakult egy szinte kötelező kelléke, a végzős osztályok nyitótánca. A táncolók között nagyon sok ismerős arcot láttunk. Az "amatőrök" mellet egy sor "profi" is, vagyis egykori és jelenlegi versenytáncos is volt felfedezhető. Klubunk volt és jelenlegi táncosai is szép számban sorakoztak fel a táncolók között. Íme:

Molnár Ádám kiváló versenytáncosunk, volt országos bajnok és junior latin VB-t is (Barcelona, 2006) megjárt A osztályos versenyző.

Paróczai Rebeka (balról), Molnár Ádám volt táncpartnere.

Sárközi Noémi és Perei Péter (elől), egykori A osztályos versenyzőink, akik 2007-ben a finnországi ifjúsági latin VB-n képviselték hazánkat. Háttérben jobb oldalt Braun Renáta, aki szintén klubunkban versenyzett egykoron.

Az aktív táncosaink közül kisegítőként Kulik Andor állt be (jobb oldalt) Paróczai Rebeka oldalán. Andor magas osztályos latin táncoshoz méltóan lejtette a keringőt.

Kovács Ida (jobb oldalt elöl) A osztályos latin versenyzőként a standard világában is az egyik legszebb női szerepet adta elő a nyitótáncban.

És végül szintén egy kiváló C osztályos latin táncosunk, Poharelec Laci csillogtatta meg standard erényeit a bécsi keringőben.

Gratulálunk!

 

Klubunk táncosainak eredményes munkájához köthető még egy Salsa koreográfia is.

A portál tartalmában való kereséshez adjon meg egy szót, vagy kifejezést

TÁMOGATÓINK