A DanceStation Táncklub és a Magyar Táncsport Szakszövetség is szervez továbbképzést a profiknak (pontozóknak) és az amatőröknek.

A DanceStation (pontozóknak egy-egy pontot ér?) képzésén olyan nevek hirdetik majd a táncos igét, mint Allan Tornsberg (latin) és Hazel Newberry (standard)

A fenti továbbképzés mellett a Magyar Táncsport Szakszövetség Szakfelügyel? Szervezete szintén hirdet képzést, de ezt csak a szervezet tagjai részére. Vagyis a profiknak és pontozóknak.

Időpont: 2005. május 22.
Helyszín: Budapest Stadion Hotel különterme. 1148 Budapest , Ifjúság útja 1-3.
Téma: Pontozóbírói szempontok értelmezésének egységesítése
A 2005.április 2-i kiemelt versenyek videó anyagának felhasználásával.
A konferenciát vezeti és vitaindító előadás tart Zsámboki Marcell
Program:
10-11,30 Konferencia
11,30-12 szünet
12-13,30 konferencia
13,30-14,30 Ebéd szünet
14,30-16 konferencia
A továbbképzésben résztvevő SZAKSZ tagok részvételi díja 4500 Ft /fő/ szla ellenében, amennyiben 2005. május 10-ig beérkezően kerül befizetésre.
Későbbi befizetés esetén 5.000 forint/fő (OTP 11709002-20013671)
A részvételi díj a továbbképzés díját, az étkezés, kávé és üdítő költségét is tartalmazza.
A továbbképzés 6 pontot ér!!

Hát én döntöttem! Úgy gondolom mindkettőre elmegyek. Nekem megér Tornsberg és Newberry 12 ezret és egy-egy pontot. Tanulok belőle egy keveset és mégsem nulla pontos képzés lesz, mint tavaly ősszel Kistelken a Sciavo, Galke, Tornsberg és Styllianos. (Szegény Törökgyörgy Józsi. Fog még legközelebb képzést szervezni itthon a pontozóknak?)
De most itt a nagy lehetőség. A Szakfelügyelő Szervezet megmutatja, mit hogyan kell látni. Ez bizonyára nagyon hasznos lesz. Vitatkozhatok, videón is láthatom a győri versenyt (láttam élőben is - közelről), ebédet, kávét és üdítőt is ingyen kaphatok és még hat pont is üti a markomat. Kell ennél még több. Ez a mennyország. Nagyon jók vagyunk mi magyarok. Mi tudjuk hogyan kell ezt csinálni.

Csak azt nem tudom, hogy akik az elmúlt évek során Skufca és Venturini, Ralf és Olga Müller, Pregnolato, Galke, Tornsberg, Hawkins, Fletcher stb. képzésein még mutatóban sem jelentek meg miért pontoznak kiemelt versenyeken? Lehet, hogy ők pogácsát ropogtattak a SZAKSZ egyik hatpontos képzésén? Meglehet! Ezért döntöttem, hogy én is elmegyek ingyen kaját enni és okulni a világ dolgaiból!

A portál tartalmában való kereséshez adjon meg egy szót, vagy kifejezést

TÁMOGATÓINK