Február 18-án az esti órákban Kistelken a Rózsaligeti Kollégium Dísztermében került sor Hazel Fletcher (Anglia) továbbképzésére amelyen táncosok és trénerek vehettek részt.,

Azok akik elmentek - a késő esti időpontban megrendezett képzésre - igazán nem bánták meg mert ismét bebizonyosodott az amit a képzés felhívása is hirdetett: "Ismételt lehetőség közelíteni a nemzetközi elvárásokhoz !"
És ez csak akkor igaz, ha első kézből és olyanoktól tanulunk, akik a világ élmezőnyét nevelik ki, akik hitelesek és mértékadóak a tánc világában.

Ehhez képest nem mondhatni, hogy hemzsegtek volna a trénerek és pontozóbírók. Pedig Hazel és Alain Fletcher - aki 1998 és 1999-ben tartott Szombathelyen máig emlékezetes továbbképzést - nem kis nevek, és sok-sok top páros került ki a kezük alól.

A fiatalabbak kedvéért: Alain és Hazel Fletcher 1971 és 1972-ben amatőr, 1977-1981 között pedig profi latin világbajnokok voltak. S ha valaki azt hiszi, hogy a koruk miatt már nem naprakészek az menjen el egy következő továbbképzésükre.

A portál tartalmában való kereséshez adjon meg egy szót, vagy kifejezést

TÁMOGATÓINK