Jubileumi Találkozó 

Az 50 éves Rumba Táncklub jubileumi találkozója, estély a tánc jegyében 

2022. október 29. | Gyomaendrőd - Kállai Ferenc Művelődési Központ, Kossuth út 9.

Jegyvásárlás menete

A belépőjegyeket kizárólag elektronikusan, az interneten elérhető, erre kialakított webes felületen lehet megrendelni. A belépőjegy rendelő felület a https://rumbatse.hu/jubileum/ címen érhető el.

A megrendelés feltétele, hogy a megrendelőnek legyen egy rendszeresen használt, működő e-mail fiókja. Az e-mail fiók megléte azért feltétel, mert minden kommunikáció ezen a csatornán történik automatikusan, a rendeléskezelő rendszer útján.

A jegyértékesítés 2022. június 15-én 0 órakor kezdődik és a rendelkezésre álló helyek értékesítéséig, de legkésőbb 2022. október 2-án 24 óráig tart.

A belépőjegy elővétel folyamata


1.) Töltse ki a belépőjegy igénylő regisztrációs adatlapot. A piros csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

2.) A hibátlan űrlap beküldéséről a képernyőn kap egy üzenetet, illetve néhány percen belül egy e-mailt. Ha az e-mail 10 percen belül nem érkezik meg, ellenőrizze a levélszemét (spam/junk) mappát a levelező programjában.

3.) A kapott e-mailben kattintson a regisztrációt megerősítő linkre. A sikeres megerősítő eljárásról a képernyőn, illetve egy újabb e-mailben is tájékoztatást kap.

4.) A megerősítést elfogadó üzenetek tartalmazzák a vevőazonosítót és a megrendelt belépőjegyek vételárát.

5.) A jegy vételárat banki átutalással egyenlítse ki az üzenetben szereplő számlaszámra történő utalással, a megadott határidőig. Az utalás megjegyzés rovatában a befizetési azonosítót tüntesse fel.

6.) A belépőjegyeket és (igény esetén) a számlát elektronikus formában (PDF) e-mail csatolmányként küldjük meg október 2-át követően, legkésőbb a rendezvény napja előtti 10. napig.


Technikai információk

A megerősítő link időzáras, csak a regisztrációt követő 7 napig működik, ezt követően a rendszer figyelmen kívül hagyja a regisztrációt. Fontos tudni azonban, hogy ugyanazzal a névvel és e-mail címmel csak egyetlen regisztrációt lehet kezdeményezni, függetlenül attól, hogy az megerősített, vagy megerősítetlen státuszba kerül.

A vendégasztalokat a megrendelések beérkezési sorrendjében töltjük fel. A kiosztásnál csak korlátozott mértékben tudunk figyelembe venni egyedi igényeket és kéréseket. Ha egy baráti társaság egy asztalnál szeretne ülni, akkor célszerű a társaság belépőjegy igényét egy rendelésben feladni. A rendelkezésre álló asztalok csak 6 főt tudnak fogadni, így nagyobb társaság leültetését az asztalok egyesítésével, vagy a jegyek egymás melletti asztalokhoz rendelésével tudjuk megoldani. A rendszer egy megrendelésben maximum 18 belépőjegy igényt fogad el.

A belépőjegyeket annyi példányban küldjük meg, amennyi jegyet igényeltek a regisztrációkor. Kérjük, hogy gondosan őrizzék meg a belépőjegyeket és azt okoskészüléken vagy kinyomtatva hozzák magukkal. Az elektronikus jegyen lévő számsor és QR kód a rendeléssel kapcsolatos összes információt tartalmazza. Segítségével beazonosítható a jegy. A QR kódot a rendezvény helyszínén belépéskor elektronikusan ellenőrizni fogjuk. Az ellenőrző rendszer belépéskor csak az először leolvasott e-jegyet fogadja el eredeti jegynek, minden további, azonos QR kóddal rendelkező e-jegy érvénytelen jegynek minősül. Kérjük, ne engedjék további másolatok készítését, illetve nyomtatásnál A/4-es, sima, fehér, irodai papírt használjanak. Fontos, hogy a nyomtatáshoz ne használják a nyomtató gazdaságos üzemmódját (draft printing), mert az a QR kód torz megjelenítését eredményezheti.

A szervezők minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a rendezvényre jutás menete gördülékeny és kényelmes folyamat legyen. Ennek ellenére lehetnek kisebb műszaki vagy szervezési problémák, amiért előre is megértésüket kérjük.

Bármilyen probléma esetén a +36-30-639-7977 telefonszámon, vagy az info@rumbatse.hu e-mail címen tudják a szervezőket elérni.