Huszonnégy évvel ezelőtt, a negyedszázados jubileumunkat követően indítottuk el első honlapunkat [Az első ősi honlap (1998/1999)]. Ez évben ismét egy kerek évfordulóhoz érkeztünk el. 50 éves lett táncklubunk. Ebből az alkalomból korszerűsítettük a honlapunkat, immár egy ötödik generációs kiadással. Nemcsak a dinamikus portál-motor korszerűsödött, hanem a felülete is. A modern reszponzív megjelenítő felület alkalmazkodik a különböző eszközökhöz (PC, Tablet, Mobil telefon), így azokon jól áttekinthető lesz a kívánt tartalom.

Reméljük, hogy a Joomla 3.10-es motorral kellően gyors, a Gantry 5. generációs Theme Framework felületével és folyamatosan bővülő tartalmunkkal kedvelt virtuális látogatási pont lesz a táncot kedvelőknek. Természetesen a honlapunk mellett további információkat és médiatartalmakat találnak a Facebook oldalunkon és YouTube csatornánkon is.

Szeretnénk, ha a honlapunkkal továbbított küldetésünk még több érdeklődőt vonzana a tánctermeinkbe. Bízunk benne, hogy 2022. nemcsak egy jubileum éve lesz, hanem ennek a fél évszázad értékeinek a tovább építése.

Szeretettel várunk mindenkit oldalunkon és tanfolyamainkon, folyamatosan működő csoportjainkban és rendezvényeinken is.