Dmitry Timokhin újra Budapesten!

2010. április 8-tól-10-ig

 

Minden magánóra a Fehér út 3. szám alatti Cédrus Piac Studio Vida tánctermében (az Őrs Vezér Tér körzetében) kerül megrendezésre.

A közös óra Újpesten (Árpád út 5.) 9-én pénteken,18-tól 19,30-ig kerül megrendezésre. 19,30-tól közös óra után egy órás ingyenes practise Dimával.

A magánóra 120 EUR/pár, a közös 25 EUR/fő.

Pontozóbíróknak a közös óra továbbra is ingyenes. Minden pontozóbíró lehetőséget kap a practisen arra, hogy ismertesse egyéni pontozói prioritásait, valamint beleszólást kap a practise irányításába is, így minden résztvevő tisztán láthatja és hallhatja mit és hogyan pontoznak a pontozóbírók, amely a jövőben sikerülhet elkerülni mindenféle nézeteltérést. Ez a kezdeményezés abban a hitben indul el, hogy a versenytáncosok és a pontozóbírók szorosabban tudjanal együttműködni és a jövőben elkerüljünk mindenféle megbélyegzést és önvádaskodást. A pontozóbírók részéről szeretném megadni a lehetőséget, hogy ismertessék mit, hogyan, miért pontoznak és a versenytáncosok részéről pedig szeretném megadni az esélyt a kultúrált kérdezésre, tisztánlátásra és megértésre.

Mindenkit várunk a közös együttműködés jegyében!

Tisztelettel,Vaszily Veronika.
További info: 0036305931354